Ätande människa

Elevernas hunger ska handla om kunskap

Vi jobbar med människors hälsa och motivation. Det gäller oavsett om de är administratörer, IT-tekniker eller hungriga gymnasieelever.

COVID-19

Vi löser elevluncher i Coronatider! Läs mer här.

Unga människor måste äta bra. Både för att växa och för att orka. För skolor som inte har en egen matsal är Elevkortet ett bra alternativ för att motverka matslarv och trötta eftermiddagar. Eleven får både variation och miljöombyte samtidigt som skolan och föräldrarna vet att det finns pengar öronmärkta till mat.

 

Vi jobbar med människors hälsa och motivation. Det gäller oavsett om de är administratörer, IT-tekniker eller hungriga gymnasieelever.

 

Elevkortet gäller på de restauranger som skolan har valt ut. Och i cafeterian om det finns en sådan. Det förenklar skolans administration och ger dessutom en bättre kostnadskontroll. Kortet har inga baksidor och gillas av både elever, skolor och föräldrar. Och såklart av tusentals hungriga magar.

Så här fungerar Elevkortet

För skolor som inte har egen matsal är Elevkortet ett bra val. Eleven använder kortet för att betala sin lunch på restauranger som varje skola väljer ut och det fungerar även i skolans cafeteria om det finns en sådan. Lunchpengarna är öronmärkta och skolan betalar endast för luncher som eleven har betalat med sitt kort. Skolan bestämmer också vilket maxbelopp respektive restaurang kan debitera för en skollunch.

Grafisk ikon av en karta

Välj restauranger

Skolan väljer vilka restauranger eleverna ska kunna äta hos. Korten gäller bara under den eller de timmar ni väljer och om ni har elever som praktiserar på annan ort kan kortets giltighet utökas så att det också gäller där.

Grafisk ikon av ett kontrakt

Vi fixar avtalen

Vi ser till att det finns avtal med de restauranger som ni väljer ut. Avtalet kan reglera allt från vilka olika alternativ eleverna kan välja mellan och vad varje måltid får kosta. På webben kan ni också göra inställningar som undantar olika lov och helgdagar.

Grafisk ikon av ett betalkort

Alla elever får ett eget kort

Varje elev får ett eget kort med tillhörande PIN-kod. Ni betalar bara för de måltider som faktiskt äts och får bra kontroll på hur och var korten används.