Lunchspecialare

Hungrig? Bra! Hugg in på ett erbjudande nedan. Många av våra partners ger dig med Edenred specialpriser. En del är lokala, andra finns över stora delar av landet. Kolla nedan och missa inte att en del är tidsbegränsade
  • Combined Shape Created with Sketch. Måltider
Hello Fresh

Hello there Hello Fresh!

Spara upp till 1 569 kronor på sex kassar! Njut av bra råvaror och ingredienser till utvalda recept levererade till din ytterdörr. Pausa eller avsluta när du vill. Betala med Edenred och använd koden EDENRED1569 så är saken biff! Gäller nya användare och dig som inte använt tjänsten på över ett år.

Linas matkasse

25% rabatt på 3 matkassar!

Barnvänlig husmanskost eller fusionrätter från all världens kök? Vi har middagar för alla smaker! Varje vecka kan du välja mellan åttio olika rätter. Eller klicka hem en färdig matkasse. Vi har Sveriges bredaste utbud och ingen bindningstid. Spara upp till 1 266kr på dina tre första kassar när du betalar med Edenred och använder koden EDENRED. Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Matsmart

15% extra rabatt på dina favoriter!

Fynda vardagsfavoriter med upp till 80% rabatt! Matsmart räddar mat som av någon anledning riskerar att slängas och säljer den till kanonpriser – allt för att minska matsvinnet och den miljöpåverkan det innebär. Välkända varumärken och brett utbud. Just nu får du som ny kund 15% rabatt när du betalar med Edenred och samtidigt anger koden EDENRED i kassan.

Eatery

Ät billigare på Eatery!

Just nu och fram till och med sista januari 2024 får du hela 20% rabatt på några av Eaterys restauranger. Rabatten gäller på Eatery Lilla Bommen (Göteborg) Eatery Pedagogen Park (Göteborg) samt Eatery Gärdet (Stockholm). Visa upp ditt kort från Edenred i en bemannad kassa så drar vi av 20% på din nota!