Lunchspecialare

Hungrig? Bra! Hugg in på ett erbjudande nedan. Många av våra partners ger dig med Edenred specialpriser. En del är lokala, andra finns över stora delar av landet. Kolla nedan och missa inte att en del är tidsbegränsade
  • Rikstäckande
  • Combined Shape Created with Sketch. Lokala
Hello Fresh

Hello there Hello Fresh!

Spara upp till 1 569 kronor på sex kassar! Njut av bra råvaror och ingredienser till utvalda recept levererade till din ytterdörr. Pausa eller avsluta när du vill. Betala med Edenred och använd koden EDENRED1569 så är saken biff! Gäller nya användare och dig som inte använt tjänsten på över ett år.

Linas matkasse

25% rabatt på 3 matkassar!

Husmanskost eller fusionrätter från all världens kök? Vi har middagar för alla smaker! Varje vecka kan du välja mellan åttio olika rätter. Eller klicka hem en färdig matkasse. Vi har Sveriges bredaste utbud och ingen bindningstid. Spara upp till 1 266kr på dina tre första kassar när du betalar med Edenred och använder koden EDENRED. Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Matsmart

29 kronor rabatt vid köp för 299 kronor!

Matsmart räddar mat som av någon anledning riskerar att slängas och säljer den till kanonpriser – allt för att minska matsvinnet och den miljöpåverkan det innebär. Välkända varumärken och brett utbud. Just nu får du som ny kund 29 kronor i rabatt när du handlar för 299 kronor eller mer. Betala med Edenred och ange koden EDENRED29 i kassan. Erbjudande gäller till och med 31 augusti.

Svarta Lådan

Svarta Lådan – 25%

Bra råvaror och maträtter lagade från grunden. Välj bland många goda rätter så levererar vi direkt hem till dig eller till ditt kontor. Just nu får du 25% rabatt på din första beställning när du anger koden EDENRED25 i kassan. En riktigt bra deal!

Färdiga Maten

30% på Färdiga Maten

Med Färdiga Maten får du vällagade, klassiska maträtter direkt hem till dörren. Välj själv dina favoriter från veckans meny. Ingen bindningstid, pausa eller säg upp din prenumeration när du vill. Betala med Edenred och använd koden Edenred30 så får du 30% rabatt på första leveransen.

Zócalo

Stockholm

Välkommen till Zócalo och till fresh, happy mex i form av burritos, bowls, tacos, quesadillas, nachos och burgare med sting. Mexikansk mat lagad från grunden med otaliga variationsmöjligheter. Just nu får du 10% rabatt på notan på tre av deras restauranger i Stockholm – Regeringsgatan 20, Kungsholmsgatan 22 och Klarabergsgatan 29. Visa upp ditt kort från Edenred för att få rabatten.