från 99 kr/mån

Säg hej till hundratusentals nya kunder!

Ungefär 140 000 anställda har idag sin lunch- och/eller friskvårdsförmån genom oss. Bli vår partner så att de kan komma till dig!
Person som stretchar på en brygga
Varför Edenred?

Välkomna fler lunchgäster!

Alla som får lunchpengar genom oss, har mer pengar att äta för. Det gör att de ofta äter ute, ofta äter bättre och ofta äter lunch i samma kvarter. Se till att din restaurang är en av de som de gärna väljer och återkommer till!
Bli partner
Andas rosa moln genom näsan
Varför Edenred?

Vi skryter om dig!

Ditt namn exponeras på vår sajt så att alla ser att du är en i gänget. Kampanjer som pushar våra användare att gå till dig och alla andra partners sker löpande och vill du synas med erbjudande på vår webb ordnar vi det. Självklart finns du också med på kartan i vår app - ett bra ställe att synas på!
Bli partner
Dator med statistik
Varför Edenred?

Snabba utbetalningar och Mina sidor

Edenred fungerar i din vanliga kortterminal och du har pengar på kontot senast tre bankdagar efter gjord transaktion. Du kan också logga in på Mina Sidor (som ju är dina sidor). Du ser bland annat antalet återkommande gäster, antal transaktioner och snittpriser på luncher i närheten av dig.

Ta reda på din månadskostnad

Missa inte möjligheten att bli en del av vårt nätverk! Klicka nedan så återkommer vi snarast med ett prisförslag. Och scrolla gärna lite mer innan du lämnar oss. Här nedanför finns siffror som vi tror att du gillar!

Bli partner
från 99 kr/mån
Öppna dörrarna till hundratusentals nya kunder
Enkelt och smidigt - Edenred fungerar i din vanliga kortterminal
Snabb utbetalning – pengar på kontot inom 3 bankdagar
Bröd och salt logga i bild

"Vi har många företag i närheten av våra butiker. Det betyder att många av de som kommer in och köper lunch hos oss, har Edenred. Därför har vi varit partner i många år och vill självklart fortsätta med det."

Bröd och salt logga i bild

Annelie Vest

Bröd & Salt

Le croissant

”Edenred är extremt lätta att ha att göra med. Snabb återkoppling om vi har frågor och rent tekniskt är det väldigt smidigt. Våra kunder som vill betala med Edenred är nöjda. Vi också.”

Le croissant

Stefan Friedmann

Le Croissant Sverige AB

Ett partnerskap som lönar sig

0%

I snitt ökar våra partners sin omsättning med 26% när de blivit en del av vårt nätverk.

0

Antal partners som anslöt sig till oss under förra året.

0,6 miljoner

Antal köp med Edenred förra året.

Vi sätter dig på kartan!

På kartan i vår app märker vi ut ditt företag med en nål som vid klick också visar namn och adress. Det betyder att du finns där våra användare letar efter dig.
Bli partner
Tre vänner umgås

Vill du också få din affär att växa?

Klicka nedan så vet du snart mer!

Bli partner
Min Stora Dag-deltagare
Min Stora Dag

Du hjälper oss att hjälpa!

Varje gång Edenred används för betalning av en lunch eller friskvårdsaktivitet, skänker vi pengar till Min Stora Dag. De uppfyller önskningar och skapar livsviktig glädje för barn med en allvarlig sjukdom eller diagnos.
Läs mer här!

Låt oss reda ut alla frågetecken

Har du några frågor? Kolla här!

Har du några andra frågor?

Kontakta kundservice, de hjälper dig direkt!