Edenred ❤️ Hållbarhet

edenred corporate

Edenred vill bidra till att göra världen bättre. Under IdealPeople, IdealPlanet och IdealProgress samlar vi olika initiativ som alla strävar efter att göra en positiv skillnad. Nedan följer en sammanfattning av vad vi gör, både globalt och lokalt. Klicka på respektive avsnitt för mer information!

Nedan ser du några av de organisationer som vi för närvarande samarbetar med, bland annat genom ekonomiska donationer.

Logga Min Stora Dag

Min Stora Dag

Just nu kämpar cirka 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Det är för dem Min Stora Dag finns. De uppfyller önskningar, Stora Dagar, som ger barnen glädje och kraft att ta sig vidare. En dag för att orka flera.

Edenred är stolt huvudpartner till Min Stora Dag. Det betyder bland annat att varje gång Edenred används för betalning hos våra partners, skänker vi pengar till organisationen. Dessutom kan alla som får ett Delicard gåvokort, välja att skänka gåvans värde till Min Stora Dag. Vi räknar med att skänka minst 750 000 kronor per år till Min Stora Dag.

Läs mer om vårt samarbete med Min Stora Dag
Logga Barncancerfonden

Barncancerfonden

Många företag vill både ge julklappar till de anställda och skänka pengar till välgörenhet. Då är Delicard gåvokort perfekt. En frivillig femkrona extra per kort, genererar tio kronor direkt till Barncancerfonden eftersom vi lägger till lika mycket. Samarbetet har pågått sedan 2014 och tillsammans med våra kunder har vi fram till och med 2022 skänkt 850 860 kronor.

Logga Barnfonden

Barnfonden

En del som får ett Delicard gåvokort, väljer att inte välja något. Eller rättare sagt, de väljer att skänka gåvans värde vidare till Barnfonden. Organisationen ingår i det globala nätverket ChildFund Alliance som består av tolv barnfokuserade biståndsorganisationer från lika många länder. Barnfonden har funnits med som val på våra gåvokort under många år och de har hittills fått ta emot drygt sex miljoner kronor.

Vill du jobba med oss?

Klicka dig vidare för att se våra lediga tjänster.

Se lediga tjänster