Glada människor framför dörrport

Jobba hos oss!

  • Combined Shape Lediga tjänster
  • Shape Några av våra stjärnor
Payroll

Catrin Jonsson

Utan Catrin skulle det inte finnas så många spår av smågodis på kontoret. Det skulle också saknas djup kunskap om handboll och stickade tröjor. Och kanske viktigare för många – det skulle inte bli någon lön.

Teamlead Inbound Sales

Isak Andersson

Här har det 16 weeks of hell:ats. Disciplin och resultat får fem raggmunkar av fem möjliga. Oavsett storlek på biceps och midjemått tycker vi att Isak är perfekt precis som han är. Inga svagheter? Jo tårta. Definitivt tårta.

Marketing & Campaign Manager

Yodit Solomon

Intresserad och engagerad. Bangar aldrig. Fem möten i sträck och lyckas ändå se glad ut. Skulle kunna vinna Robinson tack vare styrka, oöverträffad teamkänsla och en väl profilerad vinnarskalle.

Project Manager

Susana Simoes

Gillar att ha något på huvudet, gärna en basker. Har definitivt mycket i huvudet när det kommer till digital projektledning. Är från Portugal, älskar både snögubbar och jordgubbar. Och väder. Hennes Instagram visar alltifrån snö, sol, regn och novemberrusk till norrsken.

Merchant Manager

Jonas Eriksson

Han vet hur man grillar en god biff och tycker att AIK är överlägset bäst i fotboll. Han verkar också tycka att Edenred är bäst. Hit kom han redan 2003 (nästan förra århundradet) och kommer aldrig att sluta hoppas vi. Go Jonas go!

Sales Director

Martin Cullberg

Om det är någon som är ute och cyklar, så är det Martin. Fram och tillbaka till jobbet (4 mil) i alla svenska väder. Underhållande entreprenörshjärna som i sitt skarpaste läge kan förflytta berg. Ett socialt geni.

Account Manager

Jackline Aslan

Hade kunnat vara framgångsrik influencer. Hänger med och hänger på. Mamma till två, vän till flera hundra. Har sina unga år till trots jobbat hos oss länge. Och väl ska tilläggas. Jackie är en keeper!

Customer Service

Pia Löfven

Om någon vill ha vattentäta tips på hur man bäst båtluffar i den grekiska övärlden är Pia ett säkert kort. Hon är också bra på Krigaren, Kamelen, Plogen och Nedåtgående hunden (all about yoga). När man första gången träffar Pia tar det högst en minut innan man gillar henne.

Director of Marketing & Innovation

Alf Reimers

Kom till oss 2019 och efter det är ingenting sig likt. Med erfarenheter från både casinovärlden och fintech-sektorn identifierade han snabbt alla frukter som hängde, högt som lågt. Alf – ingenting annat än full pott!

Digital Growth Manager

Christoffer Lind

Bra på sockerkaka och benbuljong. Hemmagjort alltså. Varmt hjärta och stort lugn blandat med ett positivt synsätt på allt. Körkortsinnehavare sedan hösten 2021. Den glädjen glömmer vi inte!

Key Account Manager

Charlotte Borg Johansson

Kan London bättre än Liljeholmen. Detta till trots, eller kanske just tack vare, vet få att uppskatta svensk sommar i en stuga vid vattnet som Charlotte. Tränar mycket. Ofta tidigt på morgonen.

Product Manager Delicard

Helena Törnell

Torp renoveras och inreds med samma driv som världens bästa företagsjulklapp utvecklas och marknadsförs. Om Ernst lägger av, tror vi hon skulle bli en värdig ersättare. Om vi hade släppt henne vill säga.

Key Account Manager

Stefan Rådeström

Först var det golf. Sen blev det padel. Nu ligger racketar och golfklubbor huller om buller bak i bilen. En god husman sitter aldrig fel tycker Mr Rådeström och det tackas inte heller nej till en iskall (det finns alkoholfritt) om sommaren.

IT Director

Sébastien Davasse

Sebastien är en av mästarna på den fransk-engelska som ofta hörs här. Komplicerade saker förklaras på ett mjukt och lättförståeligt sätt. Han är verkligen un homme sur qui s’appuyer när det blåser hårda IT-vindar.

Sales Manager

Björn Rasmussen

Björn älskar havet och havet älskar honom. Är boss på sin på båt och efter teamaktivitet i skärgården hörs fortfarande aye, aye captain då och då. Skepparkransen är en året runt-grej precis som det brummande skrattet.

Telesales (Inbound/Outbound)

Wiktor Klingström

Lång erfarenhet av bortamatcher. Betyder ingenting annat än att han är trogen supporter när DIF spelar utanför Stockholm. Jobbar en del på muskelmassan, bland annat för att nå in på par 5:orna och vinna KM på Salems GK.

Customer Service Manager

Irene Siljeström

Att ge medarbetarna på kundservice rätt förutsättningar så att de i sin tur kan ge våra kunder och användare rätt hjälp, är en av Irenes superkrafter. En annan är att hon aldrig blir arg, stressad eller ens irriterad. Beundransvärt och avundsvärt.

Finance & Administration Director

Joar Lindberg

När vi andra kämpade med att kvadratkomplettera komplexa tal i ekvationer (chansar hej vilt här), tyckte förmodligen Joar att det var en walk in the park. En del föds med ett huvud som passar perfekt för matematik och problemlösning. Joars är ett av dem.

HR Generalist

Linda Ledin

Jobbar man med HR-frågor måste man, förutom teoretiska kunskaper, också ha örat mot rälsen. Hur mår alla? Vad händer? Och vad händer inte? Linda brinner för allt som har med oss att göra. En trygg stins på alla våra perronger.

Inbound Sales

Emelie Johansson

Energi. Och beslutsamhet. Hade lätt kunnat ha en alternativ karriär som flygledare och samtidigt coachat blivande maratonlöpare. En glad skit, skulle många säga. En glad, snäll, duktig och driven kollega, säger vi.

UX & UI Designer

Lina Johansson

Tror att hon kan prata med djur. Bland annat tack vare stark intuition och förmåga att fånga upp signaler. Alltså några av de egenskaper som också gör henne till en lysande stjärna i sitt jobb. Och ja, det har varit katter närvarande på Teams-möten.

Project Manager

Maria San Adrián

Kan tala med ljusets hastighet. Utan att bli otydlig. Kan också peka med hela handen och ändå få det att kännas som bomull. Skulle, om hon vill, kunna bli en ny Sherlock Holmes. Ser stort som smått och även sambanden däremellan. Una estrella española!

Account Manager

Sofie Kelekidis

En stor tillgång för både oss och våra kunder. Nyfiken, glad och omtyckt är några ord som beskriver henne väl. Nästan fotbollsproffs stämmer nog också. Och ja, Kelekidis är lika grekiskt som det låter och dit åker hon så klart gärna.

Se lediga tjänster i andra länder

Läs mer och ansök här