Kille håller välkomstballong

Livsviktig glädje till barn som kämpar!

glad flicka på äventyrsåk

Varje gång du betalar med Edenred, skänker vi pengar till Min Stora Dag!

Just nu kämpar cirka 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Det är för alla dem som Min Stora Dag finns. De uppfyller önskningar som ger barnen glädje och kraft att ta sig vidare i en tuff vardag.

Edenred är stolt huvudpartner. Det betyder bland annat att varje gång du betalar med Edenred inom vårt nätverk (alla anslutna är utmärkta med en grön kartnål på kartan i appen MyEdenred Sweden), bidrar vi till Min Stora Dags viktiga arbete.

glad flicka på karusell

Ännu mer livsviktig glädje genom Delicard!

Varje år får hundratusentals anställda ett Delicard Unlimited av sin arbetsgivare. Som julklapp, sommarpresent eller annan pepp. Alla de kan, istället för att själva välja något fint, skänka gåvans värde vidare till Min Stora Dag.

Vi räknar med att kunna skänka minst 750 000 kronor per år till Min Stora Dag, en summa som möjliggör att många fler drömmar går i uppfyllelse!

min stora dag logga

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation med uppdrag att uppfylla önskningar och skapa viktig glädje för de cirka 200 000 barn som lever i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Varje år genomför de tusentals Stora Dagar för barn med allt från hjärtsjukdomar, NPF-diagnoser, mag- och tarmsjukdomar till cancer. Det är inte barnets sjukdom som styr utan hur (och att) den påverkar barndomen. Min Stora Dag bildades 2000 och har sedan dess uppfyllt drömmar för barn som tillsammans haft fler än 140 olika diagnoser. Läs gärna mer på minstoradag.org.