Bli bjuden på lunch var tredje dag!

Har du blivit erbjuden en lunchförmån? Grattis! Då vill din arbetsgivare att du ska äta en god lunch och samtidigt tjäna pengar. Ingenting du tackar nej till väl?

Restaurangmiljö, montera hamburgare

Hur går det till?

Din arbetsgivare gillar dig och vill därför att du tar en paus och äter bra. Därför får du en del av din lunch sponsrad. Vanligtvis handlar det om var tredje lunch vilket betyder uppemot 80 gratisluncher om året. Med förmånsskatten avdragen blir det runt 5 000 – 6 000 kronor extra i plånboken räknat på ett år. Och det är lika enkelt som bra. Du säger ja till förmånen, vi skickar hem ett kort, kortet laddas och du betalar din lunch med det.

Take (it) away!

Just nu är vi många som har kontoret i soffan. Eller vid köksbordet. Jobbrutinerna är nya och även lunchvanorna behöver uppdateras. Bra att veta är då att vårt kort kan användas hos merparten av de restauranger som erbjuder take away eller hemkörning. Och dealen är bra. Restaurangerna i din närhet hjälper din mage att sluta att kurra. Du hjälper dem att överleva.

Om du behöver hjälp med att komma igång med din lunchförmån, eller har andra frågor, mejla oss på anvandare@edenred.com eller ring oss på 08-681 81 60.

Relaterade artiklar