Ge dina medarbetare möjlighet att träna. Allt annat vore att motarbeta dig själv. Fysiskt välmående är inte russinen i kakan eller grädden på moset, det är allt. Att röra på sig förebygger ohälsa, skapar nya synapser (vi blir smartare), minskar stressnivåer och gör oss gladare. Skatteverket ger dig möjlighet att ge varje medarbetare ett skattefritt friskvårdsbidrag om hela 5 000 kronor per år. Just do it!

 

Vi jobbar med att skapa friska och motiverade medarbetare. Om du ser till att de tränar ser vi till att du slipper onödig administration.

 

Nu blir det äntligen enklare att hantera friskvårdsbidraget. Allt är digitalt och kan laddas på samma kort som vår lunchförmån (du kan alltså ha en eller två förmåner på samma kort). Kortet, som i grunden är ett Mastercard, har två plånböcker; lunchpengar dras från den ena och friskvårdsaktiviteten från den andra.

Digital hantering av friskvårdsbidraget

Oavsett om ni har en lunchförmån från oss eller inte, kan ni nu ha samma kort för att administrera friskvårdsbidraget. Alltså ett kort med två förmåner (eller en om ni föredrar det). Utlägg för friskvård tas från en av de två plånböckerna på kortet och kvittohanteringen är helt digital.

Kort och app

Arbetsgivaren har rätt att ge ett skattefritt bidrag på upp till 5000 kronor per anställd och år och de flesta följer Skatteverkets rekommendation när det kommer till aktiviteter som godkänns. Den anställde skickar kvitto för friskvårdsutlägget via vår app för godkännande.

Enklare administration

Att samla fler förmåner på ett och samma kort är bra om man vill minimera administrationen och samtidigt ha en bra och digital överblick. Det är också enkelt för den anställde att få utlägg godkända och återbetalade.

Bokför

När alla utlägg är klara och godkända skapar du enkelt rapporter direkt på vår webb. Allt för att underlätta er bokföring.

Webb och app

Vi vill bidra till ett mer hälsosamt arbetsliv. Och till minskad administration för både användare och administratörer.

 

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android

Kom igång redan idag!

Anslut ditt företag