Friskvårdsbidraget insatt på ett kort - enklare för både dig och för dina anställda!

Friskvårdsbidrag laddat på kort!

  • Digitalt friskvårdsbidrag
  • Minskad administration
  • Saldo och transaktioner i appen
  • Anställda behöver inte ligga ute med pengar
  • Enklare och digital kvittohantering
  • Fler som utnyttjar friskvårdsbidraget

Digital hantering av friskvårdsbidraget

Oavsett om ni har en lunchförmån från oss eller inte, kan ni nu ha samma kort för att administrera friskvårdsbidraget. Alltså ett kort med två förmåner (eller en om ni föredrar det). Betalningar för friskvård tas från en av de två plånböckerna på kortet och kvittohanteringen är helt digital.

Kort och app

Arbetsgivaren har rätt att ge ett skattefritt bidrag på upp till 5000 kronor per anställd och år och de flesta följer Skatteverkets rekommendation när det kommer till aktiviteter som godkänns. Den anställde skickar kvitto för friskvårdsutlägget via vår app för godkännande.

Enklare administration av friskvårdsbidraget

Att samla fler förmåner på ett och samma kort är bra om man vill minimera administrationen och samtidigt ha en bra (och digital) överblick. Det är också enkelt för den anställde som slipper att göra utlägg för friskvård och vänta på återbetalning.

Att bokföra friskvård har aldrig varit enklare

När alla transaktioner är klara och godkända skapar du enkelt rapporter direkt på vår webb. Allt för att underlätta bokföringen av friskvård på jobbet.

Webb och app

Vi på Edenred vill bidra till ett mer hälsosamt liv, bland annat genom att göra friskvårdsbidraget enkelt att använda för både företag och anställda.

 

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android

Kom igång redan idag!

Anslut ditt företag