Alla vill ha medarbetare som är på hugget. Du också. De ska vara produktiva, friska, skärpta och gärna glada. De ska skapa affärer. Och relationer. De ska på ett eller annat sätt, helst flera, bidra till att företagets vinst ökar. Frågan är, ska de då vara hungriga?

 

Vi jobbar med att skapa hungriga medarbetare. Bland annat genom att se till att de är mätta.

 

En bra lunchförmån är en av de säkraste investeringar du kan göra när det kommer till din personal. Säker och förhållandevis blygsam. Den gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare och ger dig personal som orkar mer. Förutom den individuella nyttan skapar goda lunchvanor oftast också en bra gemenskap och en mycket hälsosam paus.

Så fungerar vår lunchfömån

Kortet från Edenred (f d Rikskuponger) fungerar på cirka 27 000 matställen runtom i Sverige; restauranger, caféer, bensinstationer, hotell och mataffärer. Arbetsgivaren bestämmer storleken på både subventionsgrad och lunchvärde, för det senare följer de flesta Skatteverkets rekommendation som för 2019 är 98 kronor per dag.

Minimalt med administration

Du bestämmer om företaget eller den anställde själv ska välja vilka månader laddning ska ske. Oavsett vilket alternativ du väljer är administrationen enkel. Vi rapporterar direkt till era ekonomisystem och ni kan hela tiden ha full koll genom att logga in på vår webb.

Enkelt för den anställde

När den anställde fått sitt kort ska det aktiveras vilket enkelt görs via vår app eller talsvar. Kortet kan självklart kopplas till både Apple Pay och Samsung Pay och det går utmärkt att byta till valfri PIN-kod i närmaste Bankomat.

Webb och app

Både på webben och i vår app kan den anställde se sitt saldo och de senaste transaktionerna. Det är även här laddningmånaderna väljs om inte arbetsgivaren föredrar att göra det. Appen ger även förslag på lunchställen som ligger i närheten av den plats man befinner sig på vilket är bra inte minst om man är på resande fot.

 

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android

Kom igång redan idag!

Anslut ditt företag