Hero illustration

Delicard gåvokort

Konstigt nog är det lika perfekt att ge bort ett gåvokort som att få det. Det handlar om enkelhet, valfrihet och nöjdhet.
Grafisk ikon för Edenred Delicard

Delicard gåvokort passar nästan alla tillfällen. De är enkla att hantera och finns såväl i en pappersvariant som i digital form. Du bestämmer kort och prisklass och mottagaren bestämmer själv sin gåva. Använd dem som jul- eller sommargåvor, för att visa uppskattning, till säljtävlingar, som rekryteringsbonus eller istället för en kick-off eller fest om en sådan är svår att ordna.

Köp gåvokort

1.

Välj gåvokort

Våra gåvokort finns i olika prisklasser och med olika antal val för mottagaren. Köpta gåvokort kan alltid returneras inom giltighetstiden.

2.

Gör kortet personligt

Lägg till en hälsning och lägg in en logotyp/bild. För Unlimited kan du också välja framsida. Extra fina kuvert finns att välja till alla kort.

3.

Välj mejl eller post

Du kan få alla kort levererade till dig eller skickade hem till respektive mottagare. Vill du att vi mejlar gåvokorten ordnar vi det också!

När kortet löses in

1.

Mottagaren väljer

Den som får kortet går in på delicard.se och väljer bland massor av fint.

2.

Leveransdatum väljs

Mottagaren väljer själv leveransdag. Små paket hamnar i brevlådan, större på närmaste utlämningsställe. Delikatesser levereras till dörren.

3.

Gåvan packas upp!

Det bästa av allt. När mottagaren packar upp sin gåva och blir glad!

Gåvokort Unlimited

Delicard Unlimited

Här har vi samlat delikatesser, köksredskap, design, friluftsprylar, verktyg, prenumerationer, välgörenhet och flera hundra olika upplevelser.

Läs mer om gåvokortet Unlimited
Gåvokort Premium

Delicard Premium

Vårt mest exklusiva gåvokort med ca 20 val. Här finns allt från hörlurar, köksknivar och fin frotté till bestick och en trälåda med allt som behövs för att hålla läderskorna välputsade.

Läs mer om gåvokortet Premium
Gåvokort Sense

Delicard Sense

Inredning, design och massor av snyggt som har med det dukade bordet att göra. Plus en och annan teknikpryl och några väl valda upplevelser.

Läs mer om gåvokortet Sense

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna! Klicka nedan för att komma till vår kundservice.

Till kundservice