Sommar i skärgården överblickar röd stuga

Delicard gåvokort

Konstigt nog är det lika perfekt att ge bort ett gåvokort som att få det. Det handlar om enkelhet, valfrihet och nöjdhet.

Grafisk ikon för Edenred Delicard

Delicard gåvokort passar nästan alla tillfällen. De är enkla att hantera och finns såväl i en pappersvariant som i digital form. Du bestämmer kort och prisklass och mottagaren bestämmer själv sin gåva. Använd dem som jul- eller sommargåvor, för att visa uppskattning, till säljtävlingar, som rekryteringsbonus eller istället för en kick-off eller fest om en sådan är svår att ordna.

Köp gåvokort

Grafisk ikon för beställ kort steg 1

Välj gåvokort

Våra gåvokort finns i olika prisklasser och med olika antal val för mottagaren. Köpta gåvokort kan alltid returneras inom giltighetstiden.

Grafisk ikon för beställ kort steg 2

Gör kortet personligt

Lägg till en hälsning och lägg in en logotyp/bild. För Unlimited kan du också välja framsida. Extra fina kuvert finns att välja till alla kort.

Grafisk ikon för beställ kort steg 3

Välj mejl eller post

Du kan få alla kort levererade till dig eller skickade hem till respektive mottagare. Vill du att vi mejlar gåvokorten ordnar vi det också!

När kortet löses in

Grafisk ikon för ta emot kort steg 1

Mottagaren väljer

Den som får kortet går in på delicard.se och väljer bland massor av fint.

Grafisk ikon för ta emot kort steg 2

Leveransdatum väljs

Mottagaren väljer själv leveransdag. Små paket hamnar i brevlådan, större på närmaste utlämningsställe. Delikatesser levereras till dörren.

Grafisk ikon för ta emot kort steg 3

Gåvan packas upp!

Det bästa av allt. När mottagaren packar upp sin gåva och blir glad!

Delicard Jul

Delicard Unlimited

Här har vi samlat det bästa inom delikatesser, köksredskap, design, friluftsprylar och verktyg. Plus prenumerationer och välgörenhet. Totalt runt 100 val.

Läs mer om gåvokortet Unlimited

Delicard Deluxe

Vårt mest exklusiva gåvokort! Här finns bland annat en klassisk gjutjärnsgryta från Le Creuset, en modern Wake-up light från Philips och knivskarpa kockknivar från Vikingsun.

Läs mer om gåvokortet Deluxe

Delicard Sense

Inredning, design och massor av snyggt som har med det dukade bordet att göra. Plus en och annan teknikpryl och några väl utvalda upplevelser.

Läs mer om gåvokortet Sense

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna! Klicka nedan för att komma till vår kundservice.

Till kundservice