Delicard Gåvokort

Delicard gåvokort

Vi jobbar med att skapa motiverade medarbetare. Och vill du ha glada kunder hjälper vi till även där.

Utdelning av gåvokort på kontor

Delicard gåvokort

Hur peppar du personal? Hur får du fart på säljkåren? Hur stärker du kundrelationer och hur ber du om ursäkt om något går snett? Delicard gåvokort fungerar alltid. Köp ett eller flera tusen. Skicka dem digitalt, med post eller dela ut dem på plats. De finns i flera prisklasser och vi kan alltid trycka din logga eller hälsning på kortet så att det blir personligt. Du köper dem dessutom alltid med full returrätt inom giltighetstiden vilket betyder att du aldrig kan köpa för många.

 

Vi jobbar med att skapa motiverade medarbetare. Och vill du ha glada kunder hjälper vi till även där.

 

Att Delicard har funnits i över 30 år är inte så intressant i sig. Men om vi inte hade tagit vare sig kunder eller kundernas kunder på allvar, hade vi fått slänga in handduken för länge sedan. Kvalitet ger nöjda kunder och nöjda kunder stannar kvar. Och sprider ordet. Vi brukar ha extra mycket att göra kring jul då vi, enligt egen utsago, har världens bästa julklapp. Men då våra gåvokort också lämpar sig väldigt bra som pepp i olika sammanhang, står vi självklart till tjänst året om.

Delicard gåvokort

Enkelt att beställa, hantera och distribuera. Finns som papperskort och som digitala kort. Korten innehåller produkter och delikatesser från välkända varumärken och mottagaren väljer själv gåva och leveransdag.

Se alla gåvokort
Delicard Unlimited

Delicard Unlimited

Här har vi samlat allt och lite till. Mottagaren kan välja mellan delikatesser, köksredskap, design, smycken, friluftsprylar, verktyg, prenumerationer och välgörenhet. Totalt runt 100 val.

Läs mer om gåvokortet Unlimited
Delicard Gourmet

Gourmet

När mat är som godast! Allt från hummer, sikrom, ryggbiff och parmesanost till hjortstek och fjällröding. Mums!

Läs mer om gåvokortet Gourmet
Delicard Inspiration

Inspiration

Här hittar mottagaren både delikatesser och fina saker som hör hemma i köket eller på middagsbordet. Välkända varumärken, hög kvalitet och drygt 40 olika val.

Läs mer om gåvokortet Inspiration
Delicard Premium

Premium

Vårt mest exklusiva gåvokort med tio olika val, allt från Rörstrandsporslin, Le Creuset-produkter och glas från Iittala till trädgårdsredskap från Fiskars.

Läs mer om gåvokortet Premium
Delicard Nordic Design

Nordic Design

Ett gåvokort för dig som vill överraska, peppa eller tacka någon utanför Sverige. Kortet har ett urval av typiskt nordiska produkter och delikatesser. Gäller i hela EU samt i Schweiz och i Norge.

Läs mer om gåvokortet Nordic Design